ΒΡΑΧΙΟΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η αποτελεσματικότερη μέθοδος για όμορφους σμιλεμένους βραχίονες

Τι είναι η βραχιονοπλαστική & ποια είναι τα αποτελέσματά της;

Η βραχιονοπλαστική είναι μία δημοφιλής χειρουργική επέμβαση, η οποία εξαφανίζει τη χαλάρωση του βραχίονα, αφαιρώντας την περίσσεια του δέρματος και του λίπους. Η ηλικία, οι συχνές αλλαγές στο βάρος, αλλά και η κληρονομικότητα επηρεάζουν την εμφάνιση των χεριών, κυρίως στις γυναίκες.
Η τομή στη βραχιονοπλαστική γίνεται στην έσω επιφάνεια του βραχίονα και είναι ορατή μόνο όταν η γυναίκα σηκώνει ψηλά τα χέρια. Όταν η χαλάρωση είναι περιορισμένη, η τομή είναι πιο μικρή.

Σε ποιους απευθύνεται η βραχιονοπλαστική;

Σε νεαρά άτομα με περίσσεια λίπους αλλά καλή ποιότητα δέρματος το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με λιποαναρρόφηση. Σε μεγαλύτερες ηλικίες όπου υπάρχει χαλάρωση και το δέρμα κρέμεται στην κάτω πλευρά του μπράτσου, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με βραχιονοπλαστική. Όταν έχουμε μικρή ή μέτρια χαλάρωση, η διόρθωση πραγματοποιείται με μια μικρή τομή στην περιοχή της μασχάλης. Συνήθως η επέμβαση συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση. Σε μεγάλου βαθμού χαλάρωση, η οποία φτάνει ως τον αγκώνα, η τομή επεκτείνεται σε όλη την έσω επιφάνεια του μπράτσου και φτάνει ως τον αγκώνα.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν & μετά την επέμβαση βραχιονοπλαστικής;

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, αν και μπορεί να γίνει και με γενική αναισθησία. Συνήθως ο ασθενής φορά ένα ειδικό ελαστικό κορμάκι το πρώτο 20ήμερο μετά την επέμβαση, για να μειωθεί το οίδημα. Οι ουλές στην αρχή είναι έντονες αλλά μετά από έξι μήνες συνήθως απαλύνονται και παίρνουν το χρώμα του δέρματος.

Ιδανικές υποψήφιες για τη βραχιονοπλαστική είναι οι γυναίκες:

  • Με περίσσιο λίπος στον βραχίονα και τη μασχάλη
  • Που αντιμετωπίζουν χαλάρωση στον βραχίονα μετά από απότομη και μεγάλη απώλεια βάρους
  • Με μικρή χαλάρωση στον βραχίονα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βραχιονοπλαστικής;

Τα αποτελέσματα της βραχιονοπλαστικής είναι φυσικά και μακροχρόνια! Αφαιρείται μια για πάντα η περίσσεια δέρματος, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η χαλάρωση και η διάμετρος του βραχίονα να μειώνεται. Αλληλένδετη είναι η αύξηση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας!

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις;

Η βραχιονοπλαστική συνήθως συνιστάται να συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση, εφόσον απαιτείται. Επίσης, είναι από τις επεμβάσεις που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη τεχνική σε άλλο μέρος του σώματος για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα της συνολικής εμφάνισης.

Ποια είναι η τιμή της βραχιονοπλαστικής; Είναι προσιτό το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται κατά την πρώτη επίσκεψη από την Δρ. Λαμπρινάκη, αφού συνεκτιμηθούν το μέγεθος του προβλήματος και η μέθοδος που θα ακολουθηθεί.

Μπορώ να επιστρέψω άμεσα στην εργασία μου;

Οι περισσότερες ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από λίγες ημέρες, κάνοντας ό,τι και πριν στην καθημερινότητά τους. Το οίδημα που παρουσιάζεται ως φυσική συνέπεια της επέμβασης θα υποχωρήσει από μόνο του σε 10 ημέρες.
Μέχρι να αναρρώσετε πλήρως είναι καλό να αποφύγετε την άρση βαρών και γενικά την επιβάρυνση των άνω άκρων με διάφορες δραστηριότητες.

Υπάρχουν επιπλοκές;

Αν και σπανιότητα εμφανίζονται επιπλοκές από την επέμβαση της βραχιονοπλαστικής, αυτές μπορεί να είναι το αιμάτωμα, κάποια μόλυνση ή οι ουλές. Όλες αυτές οι επιπλοκές είναι πλήρως αντιμετωπίσιμες εντός λίγων ημερών.

Κλείστε ραντεβού με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens