ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας με ένα πλούσιο στήθος

Αυξητική στήθους – Προσθετική στήθους – Πλαστική στήθους

O μαστός είναι σημείο αναφοράς της θηλυκότητας της γυναίκας. Γυναίκες με πολύ μικρό στήθος ή γυναίκες με ασύμμετρο στήθος συχνά νιώθουν άσχημα και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις προσωπικές τους σχέσεις με το άλλο φύλο.
Για αυτό η αυξητική επέμβαση των μαστών είναι από τις δημοφιλέστερες στην πλαστική χειρουργική. Με την αυξητική μαστών, τοποθετούμε ένα ένθεμα από σιλικόνη στο μαστό και διορθώνουμε το μέγεθος και το σχήμα του, δημιουργώντας ένα συμμετρικό και όμορφο στήθος. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται στην πλαστική των μαστών μπορεί να έχουν μέσα gel σιλικόνης ή φυσιολογικό ορό. Τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται είναι αυτά που περιέχουν gel σιλικόνης.
Τα ενθέματα σιλικόνης μπορεί να είναι στρογγυλά ή να έχουν ανατομικό σχήμα (σαν σταγόνα). Ανάλογα με την ανατομία της ασθενούς και τις επιθυμίες της, ο πλαστικός χειρουργός επιλέγει το είδος του ενθέματος που θα χρησιμοποιηθεί. Πρέπει να τονίσουμε ότι τα ενθέματα σιλικόνης είναι απόλυτα ασφαλή.
Κατά καιρούς η σιλικόνη έχει κατηγορηθεί για πολλές ασθένειες. Όμως πολύχρονες έρευνες και μελέτες που έχουν γίνει διεθνώς, έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχει σχέση των ενθεμάτων σιλικόνης με κάποια ασθένεια.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την επέμβαση της αυξητικής στήθους;

Πριν την επέμβαση, πέρα από τον κλασικό προεγχειρητικό έλεγχο θα πρέπει να γίνει και έλεγχος των μαστών. Ανάλογα με την ηλικία θα πρέπει να γίνει υπερηχογράφημα ή μαστογραφία.
Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1.30 ώρα. Γίνεται μία μικρή τομή σχεδόν 4 εκατοστά υπομάστια ή περιθηλαία ή στην περιοχή της μασχάλης, και από εκεί δημιουργείται μία τσέπη κάτω από το μαστό όπου τοποθετείται το ένθεμα. Υπάρχουν τρεις τεχνικές για την τοποθέτηση του ενθέματος. Μπορεί να μπει κάτω από το μαζικό αδένα (υπομαζικά), κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός (υποπεριτονιακά) ή κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ (υπομυϊκά).
Ανάλογα με το σχήμα και τον όγκο του μαστού αποφασίζουμε τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσουμε.

Πώς γίνεται η διατήρηση των ενθεμάτων σιλικόνης;

Τα ενθέματα μαστών είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να διαρκούν μια ζωή. Ωστόσο, όπως όλα τα τεχνητά υλικά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα αστοχίας του υλικού, με αποτέλεσμα, σε σπάνιες περιπτώσεις, ρήξη του ενθέματος, το οποίο σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται αλλαγή.
Επίσης, η μείωση του μαζικού αδένα λόγω πτωτικής τάσης του στήθους μετά από εγκυμοσύνες ή από αύξηση βάρους είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να αναγκάσουν τη γυναίκα είτε να αλλάξει ενθέματα, είτε να κάνει ανόρθωση στήθους.

Τι πρέπει να γνωρίζω μετά την επέμβαση της αυξητικής στήθους;

Συνήθως η ασθενής φεύγει την ίδια ημέρα από την κλινική. Μετεγχειρητικά η ασθενής φορά ένα ειδικό αθλητικό στηθόδεσμο για 1 μήνα. Ο πόνος είναι ήπιος και αντιμετωπίζεται με παυσίπονα τύπου Depon. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και δεν χρειάζονται αφαίρεση.

Συχνές ερωτήσεις για την αυξητική στήθους

Πόσο κοστίζει η πλαστική στήθους; Είναι προσιτές οι τιμές;

Η πλαστική στήθους είναι μία επέμβαση με σχετικά προσιτό κόστος για όλες τις γυναίκες. Εξαιτίας της αύξησης της ζήτησης αλλά και των νέων τεχνικών που έχουν προκύψει σήμερα, το κόστος της πλαστικής στήθους διατηρείται σε σταθερά επίπεδα και όχι στα αστρονομικά ποσά του παρελθόντος.

Είναι επώδυνη η επέμβαση της αυξητικής στήθους;

Όσες γυναίκες έχουν πραγματοποιήσει αυξητική στήθους με την Δρ. Λαμπρινάκη νιώθουν καλά από την πρώτη στιγμή της μετεγχειρητικής τους πορείας και κινούν τα χέρια τους χωρίς πρόβλημα.
Φυσικά και αναμένεται ενόχληση και υποφερτός πόνος, ο οποίος ελέγχεται πλήρως με τα αναλγητικά που θα σας προτείνει η γιατρός.
Συνήθως προτείνουμε τις επόμενες μέρες ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή για την αποσυμφόρησή της και τη μείωση του οιδήματος. Κάθε μέρα που περνάει η γυναίκα αισθάνεται όλο και καλύτερα, ακολουθώντας πιστά τις μετεγχειρητικές οδηγίες.

Οι τομές θα είναι εμφανείς μετά την αυξητική στήθους;

Πριν την επέμβαση, η Δρ. Λαμπρινάκη συζητάει διεξοδικά με την ενδιαφερόμενη για τον βέλτιστο τρόπο προσπέλασης. Παράγοντες που θα καθορίσουν το σημείο τομής είναι ο σωματότυπος αλλά και οι ανάγκες/επιθυμίες της γυναίκας.
Τα σημάδια των τομών, τα οποία μετά από ένα χρονικό διάστημα θα είναι ανεπαίσθητα, καλύπτονται ολοκληρωτικά από τον στηθόδεσμο και από το μαγιό.

Η γυναίκα που έχει κάνει πλαστική στήθους μπορεί να θηλάσει;

Η αυξητική στήθους με ενθέματα σιλικόνης επιτρέπει ανεμπόδιστα τον θηλασμό. Προτείνεται η κάθε γυναίκα κατά τον θηλασμό να φοράει έναν ποιοτικό και σταθερό στηθόδεσμο που να συγκρατεί γερά το στήθος.

Κλείστε ραντεβού με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens