Γενειοπλαστική

Αποκτήστε το πιγούνι που πάντα ονειρευόσασταν

Σε ποιους απευθύνεται η γενειοπλαστική;

Η γενειοπλαστική απευθύνεται σε όσους θέλουν να μειώσουν ή να αυξήσουν μέρος του πιγουνιού τους και να βελτιώσουν την εικόνα και το προφίλ του προσώπου τους. Η επέμβαση μπορεί να γίνει συνδυαστικά με τη ρινοπλαστική, ώστε ταυτόχρονα να διορθωθούν η κάτω γνάθος και η κυρτή μύτη.
Για εσάς που θέλετε ένα ισορροπημένο προφίλ προσώπου, με το πιγούνι να είναι αρμονικό σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας, επιλέξτε την επέμβαση της γενειοπλαστικής!
Η επέμβαση μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις τόσο με έμφυτη παθολογία όσο και σε παραμορφώσεις μετά από κάποιο ατύχημα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα ή θα χρειαστεί επανάληψη της επέμβασης;

Τα αποτελέσματα της πωγωνοπλαστικής είναι μόνιμα. Η επέμβαση στοχεύει στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου με φυσικό τρόπο.

Τι είναι η αναίμακτη γενειοπλαστική;

Πρόκειται για την αυξητική γενειοπλαστική, που μπορεί να γίνει αναίμακτα με τη χρήση ενέσιμων υλικών ή με τη μεταφορά λίπους. Αν η επέμβαση συνδυαστεί με ρινοπλαστική, πραγματοποιείται με γενική αναισθησία.

Τι πρέπει να γνωρίζω μετά την επέμβαση γενειοπλαστικής;

Με το εξιτήριο, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού.
Μετά από 5 ημέρες ꟷαφού αφαιρεθούν τα ράμματαꟷ, μπορείτε να εφαρμόσετε make up για να καλύψετε τις μελανιές, αν έχουν δημιουργηθεί, και να επιστρέψετε στην εργασία σας. Η επούλωση δεν θα έχει ολοκληρωθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας εμποδίσει να κάνετε ό,τι κάνατε και πριν.
Πολύ χρήσιμη είναι η ανύψωση του κεφαλιού τις νυχτερινές ώρες αλλά και οι κρύες κομπρέσες.
Απαραίτητη επίσης είναι η συχνή παρακολούθηση μετά το χειρουργείο για τις πρώτες εβδομάδες.
Η Δρ. Λαμπρινάκη είναι στη διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σε σχέση με την επέμβαση της γενειοπλαστικής (πωγωνοπλαστικής), πριν από το χειρουργείο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της γενειοπλαστικής;

  • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα
  • Οι τεχνικές γενειοπλαστικής προσαρμόζονται σε κάθε περιστατικό (εκ γενετής ή τραυματισμού)
  • Η ανάρρωση είναι εύκολη και γρήγορη
  • Συνδυάζεται πολύ εύκολα με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής
  • Η γενειοπλαστική μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία
  • Δεν έχει επιπλοκές
  • Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές, ασφαλείς και οικονομικές πλαστικές επεμβάσεις

Σε ποιους απευθύνεται η γενειοπλαστική;

Η γενειοπλαστική απευθύνεται σε όσους θέλουν να μειώσουν ή να αυξήσουν μέρος του πιγουνιού τους και να βελτιώσουν την εικόνα και το προφίλ του προσώπου τους. Την επέμβαση μπορούν να την κάνουν συνδυαστικά, όσοι επιλέγουν να κάνουν ρινοπλαστική και επιθυμούν να διορθώσουν τόσο την κυρτή μύτη όσο και τη κάτω γνάθο. Για εσάς που θέλετε ένα ισορροπημένο προφίλ προσώπου, με το πιγούνι να είναι αρμονικό σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας, επιλέξτε την επέμβαση της γενειοπλαστικής! Η επέμβαση μπορεί να εφαρμοστεί και στις περιπτώσεις με έμφυτη παθολογία και παραμορφώσεις μετά από κάποιο ατύχημα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα ή θα χρειαστεί επανάληψη της επέμβασης;

Τα αποτελέσματα της πωγωνοπλαστικής είναι μόνιμα. Η επέμβαση στοχεύει στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου με φυσικό τρόπο.

Κλείστε ραντεβού με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens