ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΡΩΤΗΣ

Επενδύουμε στην άριστη φροντίδα των δοντιών σας
SCANNER

Υπερσύγχρονος ενδοστοματικός σαρωτής (3D Scanner)

Στο Microdental έχουμε επενδύσει στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και με τη χρήση του πρωτοποριακού ενδοστοματικού σαρωτή Medit i700 εξασφαλίζουμε εκπληκτική ψηφιακή λήψη των αποτυπωμάτων των δοντιών σας και παράλληλα μειώνουμε την ταλαιπωρία σας στο ελάχιστο. 

Η ελαφριά, εργονομικά σχεδιασμένη ασύρματη ράβδος επιτυγχάνει έγχρωμη σάρωση με αληθινά χρώματα από πολλές διαφορετικές θέσεις, δημιουργώντας υψηλό επίπεδο άνεσης. Η λήψη αποτυπωμάτων των δοντιών είναι εξαιρετικά σημαντική εργασία που απαιτεί τέλειο σχεδιασμό και μέγιστη ακρίβεια. Τα αποτυπώματα («μέτρα») είναι απαραίτητα σε αποκαταστάσεις όπως οι στεφάνες, οι γέφυρες, τα επένθετα ρητίνης αλλά και σε όλες τις ορθοδοντικές εργασίες. 

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης κίνησης και των ζωντανών χρωμάτων δημιουργεί πραγματική αναπαράσταση της ανατομίας του στόματος αποτυπώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και η ευκολία χρήσης επιτρέπει άνετη ενδοστοματική σάρωση. Επίσης, η καινοτόμα τεχνολογία της συσκευής εξασφαλίζει την ταυτόχρονη λήψη πολλών εικόνων σε ελάχιστο χρόνο και στην πραγματικότητα λειτουργεί σαν βίντεο. 

 Η λήψη αποτυπωμάτων των δοντιών σας έγινε πιο άνετη από ποτέ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Πώς πραγματοποιείται η ψηφιακή σάρωση

Ο ενδοστοματικός σαρωτής εκπέμπει λέιζερ που σκανάρει το στόμα και έτσι αποτυπώνουμε ψηφιακά τη δομή των  δοντιών και των ούλων. Κατά την εξέταση, μπορούμε να σταματήσουμε και να ξεκινήσουμε τον σαρωτή όσες φορές χρειαστεί, γεγονός που διευκολύνει την εργασία μας και εξασφαλίζει τη δική σας άνεση. Η διάρκεια της εξέτασης είναι εξαιρετικά σύντομη, μόλις 10 λεπτά, διάστημα που όμως είναι αρκετό για να δημιουργηθεί ένα άψογο αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας και των ούλων σας. Στη συνέχεια, αποστέλλουμε ηλεκτρονικά τα ψηφιακά αποτυπώματα σε εξειδικευμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και εγγυόμαστε την άριστη και αλάνθαστη εφαρμογή των προσθετικών κατασκευών, σε συντομότερο χρόνο.

ΟΦΕΛΗ

Με τη χρήση του ενδοστοματικού σαρωτή απολαμβάνετε:

  • Άμεσα αποτελέσματα σάρωσης. Μπορείτε να παρακολουθείτε κατευθείαν τα αποτελέσματα κοιτάζοντας την οθόνη του υπολογιστή.
  • Ευκολία στη λήψη των αποτυπωμάτων. Η παρωχημένη λήψη αποτελεσμάτων με τη χρήση σιλικόνης που δημιουργούσε δυσάρεστη εμπειρία, όπως τάση για εμετό ή άσχημη γεύση στο στόμα, ανήκει στο παρελθόν.
  • Απαράμιλλη ακρίβεια και αλάνθαστη αποτύπωση. 
  • Ταχύτερη κατασκευή των προσθετικών αποκαταστάσεων. Οι ορθοδοντικές συσκευές κατασκευάζονται γρηγορότερα, ελαχιστοποιώντας τις παρεμβάσεις.
  • Απόλυτη ακρίβεια στην καταγραφή του χρώματος των δοντιών. 
  • Υψηλού επιπέδου άνεση και εξοικονόμηση χρόνου κατά την επίσκεψή σας.
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κριτικές

Ο κύριος Σπανουδάκης είναι υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός οδοντίατρος. Πριν από μία εβδομάδα έβαλα εμφυτεύματα και δεν ένιωσα πόνο και γενικά καμία ταλαιπωρία. Σας ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτησή σας. ΥΓ.: Ο νέος χώρος είναι καταπληκτικός! Επιπλέον διαθέτει νέα μηχανήματα.
Review us on google dark theme

Α. Γενναδίου

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens