ΛΙΠΟΜΕΤΑΦΟΡΑ (FAT GRAFTING)

Αποκτήστε ένα σμιλεμένο και συμμετρικό σώμα

Τι είναι η λιπομεταφορά (Fat Grafting);

Είναι μία από τις πιο εξελιγμένες μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, κατά την οποία μεταμοσχεύεται το περιττό λίπος από μία περιοχή του σώματος σε μία άλλη, με σκοπό να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αφαιρέσει ποσότητα από την κοιλιακή χώρα και να τη μεταμοσχεύσει στην περιοχή του μαστού για να τον αυξήσει ή να τον αποκαταστήσει. Η τεχνική Fat Grafting προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε πολλά αισθητικά προβλήματα, σμιλεύοντας κάποιες προβληματικές περιοχές και αποκαθιστώντας κάποιες άλλες. Παράλληλα βελτιώνει πολύ την υφή του δέρματος, ακόμα και όταν υπάρχει ουλή.

Ποια είναι η διαδικασία της λιπομεταφοράς;

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική ή γενική αναισθησία, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Αρχικά αναρροφάται το λίπος και στη συνέχεια υφίσταται επεξεργασία. Η επανατοποθέτηση του λίπους γίνεται άμεσα, διορθώνοντας την προβληματική περιοχή ή ενισχύοντας άλλα σημεία.

Από ποια σημεία μπορεί να μεταφερθεί λίπος προς ποια;

Η διαδικασία της λιπομεταφοράς μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι μία πολύ συχνή επιλογή στην αυξητική ή την αποκατάσταση στήθους, όταν η γυναίκα δεν θέλει να βάλει ενθέματα, αλλά και στην ανόρθωση γλουτών.
Μετεγχειρητικά, η επέμβαση είναι πολύ καλά ανεκτή από τον ασθενή και με τη χρήση ήπιων αναλγητικών δεν υπάρχει πόνος ή ενόχληση.

Αποτέλεσμα λιπομεταφοράς: σε ποιους απευθύνεται;

Υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού το αποτέλεσμα όχι μόνο είναι μόνιμο αλλά και φυσικό. Μετεγχειρητικά, ίσως υπάρξουν ελάχιστες μελανιές από το σημείο που γίνεται η λήψη του λίπους, οι οποίες στα επόμενα 24ωρα θα υποχωρήσουν. Οι ασθενείς επιστρέφουν στις δραστηριότητές τους πολύ γρήγορα, το πολύ σε 2 ημέρες. Η λιπομεταφορά απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών που έχουν περιττό λίπος σε περιοχές όπως την κοιλιά, τα «ψωμάκια», τους γλουτούς και ταυτόχρονα χρειάζονται ενίσχυση κάποιων περιοχών (στο πρόσωπο ή στο σώμα), επιδιώκοντας ένα νεανικό αποτέλεσμα. Επίσης, η μέθοδος απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν αλλεργία σε συνθετικά υλικά που χρησιμοποιούνται ως ενέσιμα, όπως το υαλουρονικό οξύ.

Λιπομεταφορά: ποιο είναι το κόστος; Είναι προσιτές οι τιμές;

Η λιπομεταφορά μπορεί να εφαρμοστεί στην αυξητική στήθους, αν η γυναίκα δεν επιθυμεί να βάλει ενθέματα σιλικόνης. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνήθως χρειάζονται πάνω από μία επεμβάσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Αν ο γιατρός που θα διενεργήσει την επέμβαση είναι καταρτισμένος, τότε το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και εναρμονισμένο με το υπόλοιπο σώμα.

Λιπομεταφορά: μπορεί να εφαρμοστεί και στην ανόρθωση γλουτών;

Οι γλουτοί είναι από τις πιο επίμαχες περιοχές που οι γυναίκες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους, ειδικά τα τελευταία χρόνια, και αποτελούν ένα ακόμα σημείο του σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί το fat grafting, με θεαματικά αποτελέσματα.

 

Κλείστε ραντεβού με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens