ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Μεταμορφώστε το χαμόγελό σας από την πρώτη εφαρμογή
ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Διαφανείς νάρθηκες:
Το πιο προηγμένο σύστημα ψηφιακής ορθοδοντικής στον κόσμο

Οι διάφανοι νάρθηκες αποτελούν μία σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας που εγγυάται την απόλυτη ευθυγράμμιση των δοντιών σας. Επίσης, είναι:

 • Κατασκευασμένοι από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό υψηλής ανθεκτικότητας (SmartTrack).
 • Εύκαμπτοι. Σχεδιάζονται ώστε να εφαρμόζουν με απόλυτη ακρίβεια στην οδοντοστοιχία σας.
 • Διακριτικοί (σχεδόν αόρατοι). Δεν παρεμποδίζουν στο ελάχιστο την επαγγελματική και κοινωνική ζωή σας.
 • Αφαιρούμενοι. Διευκολύνουν τη μάσηση, την κατανάλωση ποτού και φυσικά τη σχολαστική φροντίδα των δοντιών.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πώς σχεδιάζουμε το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

Αρχικά ελέγχουμε την υφιστάμενη κατάσταση των δοντιών με διαγνωστικό έλεγχο, εξειδικευμένες ψηφιακές φωτογραφίες, ακτινογραφίες και τρισδιάστατη σάρωση των οδοντικών φραγμών για μια θεραπεία πλήρως εξατομικευμένη. Μόλις λάβουμε όλα δεδομένα και βεβαιωθούμε ότι οι διάφανοι νάρθηκες ενδείκνυται ως μέθοδος για την περίπτωσή σας, προχωράμε στον σχεδιασμό του πλάνου θεραπείας. 

Παίρνουμε αποτυπώσεις των δοντιών της άνω και της κάτω γνάθου τα οποία στέλνουμε σε ειδικά εργαστήρια. Με τη χρήση ειδικού λογισμικού οι τεχνικοί σαρώνουν τα αποτυπώματα και αποστέλλουν ηλεκτρονικά την ψηφιακή τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση των δοντιών (Clincheck) όπου εμφανίζονται όλες οι μελλοντικές οδοντικές μετακινήσεις με ακρίβεια δεκάτου του χιλιοστού. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε το πλάνο θεραπείας, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή της, ενώ μέσω ειδικής εφαρμογής μπορούμε να ενσωματώσουμε το τελικό αποτέλεσμα στο χαμόγελό σας ώστε να έχετε ολοκληρωμένη και ρεαλιστική εικόνα του εκπληκτικού αποτελέσματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Πώς λειτουργούν οι διάφανοι νάρθηκες

Όλοι οι νάρθηκες κατασκευάζονται και αποστέλλονται από την αρχή της θεραπείας. Κάθε ζευγάρι ναρθήκων χρησιμοποιείται για 7-10 ημέρες και στη συνέχεια αντικαθίσταται από το επόμενο, το οποίο είναι κατασκευασμένο με απόκλιση 0.2 χιλιοστά από το προηγούμενο. Οι νάρθηκες ασκούν σταθερές και ήπιες πιέσεις στα δόντια ώστε να υπάρχει μια  προοδευτική πορεία από την αρχική κατάσταση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Τα σημεία πίεσης δεν είναι τα ίδια σε όλη τη σειρά των μηχανισμών, αλλά μεταβάλλονται ώστε σταδιακά να μετακινήσουν τα δόντια στη σωστή θέση. Ως θεραπεία, οι διαφανείς νάρθηκες έχουν χαμηλό επίπεδο δυνάμεων γι’ αυτό και ο πόνος περιορίζεται στο ελάχιστο. Εξαιρετικά σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι οι νάρθηκες πρέπει να φοριούνται το λιγότερο 22 ώρες κάθε ημέρα και να αφαιρούνται μόνο για την κατανάλωση τροφής και ποτού ή για τη σχολαστική φροντίδα των δοντιών.

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Υπερσύγκλειση

upersuglisi

Ατελής σύγκλειση

atelis_suglisi

Σταυροειδής σύγκλειση

stavroeidis_suglisi

Αραιή οδοντοφυΐα

araii_odontofuia

Χασμοδοντία

xasmodontia

Συνωστισμός δοντιών

sunostismos_dontion

Πρώτα μόνιμα δόντια

prota_monima_dontia

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Γιατί να επιλέξω διαφανείς νάρθηκες

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και πολλά εκατομμύρια θεραπευμένα περιστατικά παγκοσμίως, οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ορθοδοντική θεραπεία (Invisalign, Orthocaps, Clear Aligner, Taglus, Spark, FAS ) και κατασκευάζουν διαφανείς νάρθηκες προσφέρουν μία σύγχρονη, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο, που πλεονεκτεί σε πολλά επίπεδα: 

 • Είναι εξαιρετικά διακριτικοί και δεν περιορίζουν τις κοινωνικές συναναστροφές σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
 • Είναι σχεδιασμένοι για ανθρώπους όλων των ηλικιών.
 • Είναι εξαιρετικά εύχρηστοι με εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση και εύκαμπτοι ώστε να μην προκαλούν ενόχληση σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σιδεράκια.
 • Είναι προκατασκευασμένοι με αποτέλεσμα οι επισκέψεις στο ιατρείο να προγραμματίζονται κάθε 12-14 εβδομάδες.
Στο ιατρείο μας έχουμε εξειδικευθεί και διαθέτουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να εφαρμόσουμε με ασφάλεια και επιτυχία τους διαφανείς νάρθηκες και να σας προσφέρουμε χωρίς πόνο ένα υπέροχο χαμόγελο.
ΕΦΗΒΟΙ

Διάφανοι νάρθηκες για εφήβους και νέους

Απόλαυσε την εφηβεία χωρίς περιορισμούς

Σήμερα, οι έφηβοι και τα άτομα νεαρής ηλικίας μπορούν να διορθώσουν σοβαρά ορθοδοντικά προβλήματα χωρίς να ανησυχούν ότι η ευθυγράμμιση των δοντιών τους θα «τσαλακώσει» την εικόνα τους και θα επηρεάσει τις κοινωνικές σχέσεις τους. Όλες οι μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες που κατασκευάζουν διάφανους νάρθηκες έχουν σχεδιάσει εξειδικευμένη ορθοδοντική θεραπεία αποκλειστικά για εφήβους και νέους που επιθυμούν ένα όμορφο χαμόγελο χωρίς τους περιορισμούς και τη δυσφορία που προκαλούν τα παραδοσιακά σιδεράκια στην καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητές τους.

ΕΠΙΛΟΓΗ

Διάφανοι νάρθηκες: γιατί να τους επιλέξεις αν είσαι έφηβος

Το βασικότερο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι συμβαδίζει με τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των εφήβων και κατ’ επέκταση με την αυτοπεποίθησή τους, που απαιτεί ιδιαίτερη προσέγγιση σε αυτή την περίδο της ζωής τους. Οι διαφανείς νάρθηκες είναι ιδανικoί επειδή:

 • Αφαιρούνται για να τηρούν οι έφηβοι σχολαστική φροντίδα των δοντιών τους.
 • Δεν προκαλούν απασβεστώσεις στα δόντια (λευκά σημάδια από τα σιδεράκια) λόγω ελλιπούς στοματικής υγιεινής.
 • Δεν επηρεάζουν τις αθλητικές δραστηριότητες ούτε ευθύνονται για μικρο-τραυματισμούς όπως αυτούς που συχνά προκαλούνται από τα μεταλλικά σιδεράκια.
 • Δεν περιορίζουν καμία άλλη δραστηριότητα, όπως, για παράδειγμα, το παίξιμο πνευστών μουσικών οργάνων, καθώς δεν επηρεάζονται από την παρουσία ξένου σώματος στο στόμα.
 • Αποτελούνται από μπλε δείκτες φθοράς που ενσωματώνονται στους γομφίους του εφήβου και δείχνουν τη μέτρηση του χρόνου που έχουν φορεθεί. Όταν οι μπλε δείκτες αρχίσουν να αποχρωματίζονται, σημαίνει ότι ο έφηβος φορά ικανοποιητικό χρόνο τους νάρθηκες.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για να μπορέσει ο έφηβος να φορέσει τους νάρθηκες πρέπει να έχει προηγηθεί επιμελής κλινικός έλεχγος από έμπειρο ορθοδοντικό στη συγκεκριμένη μέθοδο, να έχουν  ανατείλει τα περισσότερα από τα μόνιμα δόντια στη θέση τους και ο έφηβος να είναι αρκετά υπεύθυνος και ώριμος ώστε να φορά τους νάρθηκες αυστηρά το λιγότερο 22 ώρες την ημέρα

Είμαστε πιστοποιημένοι Invasalign Providers.

Στο ιατρείο μας έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία όλα τα περιστατικά ορθοδοντικής θεραπείας με διάφανους νάρθηκες. Επιθυμία μας είναι να βλέπουμε τους νέους υγιείς, χαρούμενους και γεμάτους αυτοπεποίθηση.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κριτικές

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και γιατροί. Όλα έγιναν στους χρόνους που είχαν ορίσει από την αρχή, με άψογα αποτελέσματα.
Review us on google light theme

B. Τσερβάκη

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens