ΑΥΤΟΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ

Αποκτήστε ξανά σφριγηλό & νεανικό πρόσωπο

Τι είναι η λιπομεταμόσχευση – μεταφορά λίπους στο πρόσωπο;

Ένα φυσικό επακόλουθο της γήρανσης είναι η απώλεια όγκου από το πρόσωπο. Έτσι, σιγά-σιγά, το πρόσωπο φαίνεται πιο άδειο και κουρασμένο.
Ο καλύτερος τρόπος για να χαρίσουμε όγκο και πάχος στο δέρμα είναι η μεταφορά λίπους στο πρόσωπο. Το λίπος περιέχει βλαστοκύτταρα, τα οποία παράγουν νέο κολλαγόνο και ως αποτέλεσμα έχουμε βελτίωση της ποιότητας και αποκατάσταση της φθοράς του δέρματος (ελαστικότητα, υφή). Το λίπος μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα ζυγωματικά, στα κάτω βλέφαρα, στις παρειές, στα χείλη στη μύτη, στην κάτω γνάθο και να γεμίσουμε βαθιές ρυτίδες.

Λιπομεταμόσχευση: Τι πρέπει να γνωρίζω για την επέμβαση;

Συνήθως η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Γίνεται διήθηση της περιοχής που θα γίνει αναρρόφηση (στην κοιλιά ή στους γλουτούς), όπου υπάρχει τοπικό λίπος, με ένα διάλυμα τοπικού αναισθητικού που περιέχει αδρεναλίνη. Με αναρρόφηση αφαιρείται το λίπος, το οποίο υφίσταται επεξεργασία κατευθείαν για να καθαρίσει, ώστε να μπορεί να εγχυθεί.
Κατόπιν μεταφέρεται με πολύ λεπτές κάνουλες στην περιοχή που θέλουμε να θεραπεύσουμε. Πρέπει να τονίσουμε ότι ένα μέρος των λιποκυττάρων αιματώνεται (περίπου το 70%) και επιζεί για πάντα, ενώ ένα μικρό μέρος των λιποκυττάρων απορροφάται.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της λιπομεταμόσχευσης & οι ενδείξεις;

Η λιπομεταμόσχευση (αυτομεταμόσχευση) αποτελεί μία από τις πιο ιδανικές μεθόδους διόρθωσης των ατελειών των προσώπου (και του σώματος) για τα άτομα που θέλουν αποτελέσματα μακράς διαρκείας έως και 10 έτη.
Η τεχνική είναι ιδανική για άτομα που εμφανίζουν αλλεργία σε διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται σε θεραπείες αντιγήρανσης, αφού το μόσχευμα είναι αυτόλογο. Κι αυτό ακριβώς είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα, δηλαδή η ασφάλεια που προσφέρει το αυτόλογο μόσχευμα, το οποίο δεν δημιουργεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις.
Τέλος, είναι αξιόλογη και η φυσικότητα του αποτελέσματος, με το πρόσωπο να είναι πλήρως αναζωογονημένο και νεανικό, χωρίς να φαίνεται «ψεύτικο» ή «φτιαγμένο»!

Τι πρέπει να γνωρίζω μετά την επέμβαση;

Μετεγχειρητικά υπάρχει ένα μικρό οίδημα για μερικές μέρες. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται περίπου σε δύο μήνες και είναι μόνιμο.

faq

Συχνές Ερωτήσεις για τη λιπομεταμόσχευση

Υπάρχουν επιπλοκές;

Όταν η επέμβαση διενεργείται από έμπειρα χέρια, δεν καταγράφονται επιπλοκές. Είναι, φυσικά, αναμενόμενο ένα μικρό οίδημα για μερικές ημέρες στις περιοχές του προσώπου που έγινε η μεταμόσχευση, το οποίο εξαλείφεται γρήγορα.

Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω το αποτέλεσμα;

Είναι σημαντικό μετά τη λιπομεταμόσχευση να μην πάρετε βάρος, καθώς τα ζώντα λιποκύτταρα συμπεριφέρονται φυσιολογικά, ακολουθώντας τις συνήθεις αυξομειώσεις.

Σε ποιους απευθύνεται η λιπομεταμόσχευση;

Η μέθοδος απευθύνεται στα άτομα που δεν έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και έχουν αποθέματα λίπους για να ληφθεί από διάφορες περιοχές του σώματος.
Με μία εξέταση η πλαστικός χειρουργός θα εκτιμήσει αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για την επέμβαση.

Μπορώ να επιστρέψω άμεσα στην εργασία μου;

Ναι! Σε λίγες ημέρες μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας και στις δραστηριότητές σας, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η λιπομεταμόσχευση;

Η λιπομεταμόσχευση μπορεί να εφαρμοστεί, εκτός από το πρόσωπο, και σε πολλές περιοχές του σώματος. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά στις ρινοπαρειακές αύλακες και τα ζυγωματικά. Στις δύο αυτές περιοχές τα λιποκύτταρα είναι η καλύτερη επιλογή.

Κλείστε σήμερα ραντεβού με τον νεότερο εαυτό σας!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens